ຝຶກອົບຮົມວິຊາຊີບຂັ້ນພື້ນຖານການປຸງແຕ່ງແຈ່ວບ່ອງ

ໃນຕອນບ່າຍຂອງວັນທີ 14 ກຸມພາ 2020 ໄດ້ຈັດຝຶກອົບຮົມວິຊາຊີບຂັ້ນພື້ນຖານການປຸງແຕ່ງແຈ່ວບ່ອງໃຫ້ແກ່ຄູສອນບຳລຸງ ແລະ ນັກຮຽນບຳລຸງຢູ່ທີ່ ສູນ ກສນ ແຂວງຫລວງພະບາງ.

   

ການຝຶກອົບຮົມວິທີເຮັດສົ້ມໝູ

ການຝຶກອົບຮົມວິທີເຮັດສົ້ມໝູພະນັກງານເອື້ອຍນ້ອງຍິງ ເມືອງ ຊຽງເງິນ ນະຄອນຫຼວງພະບາງ

  • ວິທີການເຮັດສັ້ມໝູຕ້ອງໄດ້ກະກຽມດັ່ງນີ້
  • ຊີ້ນໝູທີ່ບໍ່ຕິດມັນທີ່ລ້າງສະອາດແລ້ວນຳມາຟັກ ຫຼື ບົດໃຫ້ມຸ່ນ
  • ຜັກທຽມລາວທີແກະກາບແລ້ວ ນຳຕຳລະອຽດປະໄວ້
  • ໜັງໝູທີ່ຕົ້ມແລ້ວນຳມາຊອຍເປັນເສັ້ນແລບໆ
  • ເຂົ້າໜຽວໜຶ້ງສູກນຳມາລ້າງເອົາຢາງອອກ
  • ໝາກເຜັດທີ່ລ້າງສະອາດແລ້ວ
  • ເຄື່ອງປຸງ: ເກືອ ແປ້ງນົວ
  • ອູປະກອນ : ໃບຕອງ ຍາງບ້ວງ ເຊືອກຟາງ

 



ຂັ້ນຕອນໃນການຄັ້ນສົ້ມໝູ


ຂັ້ນຕອນໃນການຫໍ່ສົ້ມຊີ້ນໝູ


ວຶທີປັ້ນ


ຫຼັງຈາກຫໍ່ສຳເລັດແລ້ວ


ຫຼັງຈາກຫໍ່ສຳເລັດແລ້ວ

ຂໍ້ຕົກລົງ

ແຈ້ງການ

233

ຈຳນວນຜູ້ເຂົ້າຊົມ

031597
ມື້ນີ
ມື້ວານນີ້
ອາທິດນີ້
ອາທິດແລ້ວນີ້
ເດືອນນີ້
ເດືອນແລ້ວ
All days
22
21
259
30762
1723
1449
31597

Your IP: Northern 3.226.122.122
2023-03-30 14:53

facebook post