ຝຶກອົບຮົມວິຊາຊີບຂັ້ນພື້ນຖານການປຸງແຕ່ງແຈ່ວບ່ອງ
- Details
- Category: ສາຂາປຸງແຕ່ງ
- Published: Tuesday, 24 March 2020 06:04
- Written by Super User
- Hits: 553
ໃນຕອນບ່າຍຂອງວັນທີ 14 ກຸມພາ 2020 ໄດ້ຈັດຝຶກອົບຮົມວິຊາຊີບຂັ້ນພື້ນຖານການປຸງແຕ່ງແຈ່ວບ່ອງໃຫ້ແກ່ຄູສອນບຳລຸງ ແລະ ນັກຮຽນບຳລຸງຢູ່ທີ່ ສູນ ກສນ ແຂວງຫລວງພະບາງ.