ຝຶກອົບຮົມວິຊາຊີບຂັ້ນພື້ນຖານການປຸງແຕ່ງແຈ່ວບ່ອງ

ໃນຕອນບ່າຍຂອງວັນທີ 14 ກຸມພາ 2020 ໄດ້ຈັດຝຶກອົບຮົມວິຊາຊີບຂັ້ນພື້ນຖານການປຸງແຕ່ງແຈ່ວບ່ອງໃຫ້ແກ່ຄູສອນບຳລຸງ ແລະ ນັກຮຽນບຳລຸງຢູ່ທີ່ ສູນ ກສນ ແຂວງຫລວງພະບາງ.

   

ຂໍ້ຕົກລົງ

ແຈ້ງການ

233

ຈຳນວນຜູ້ເຂົ້າຊົມ

028560
ມື້ນີ
ມື້ວານນີ້
ອາທິດນີ້
ອາທິດແລ້ວນີ້
ເດືອນນີ້
ເດືອນແລ້ວ
All days
31
59
114
28106
135
1548
28560

Your IP: Northern 3.93.74.25
2023-02-04 09:15

facebook post