ການຝຶກອົບຮົມວິທີເຮັດສົ້ມໝູ
- Details
- Category: ສາຂາປຸງແຕ່ງ
- Published: Thursday, 22 November 2018 02:00
- Written by Super User
- Hits: 829
ການຝຶກອົບຮົມວິທີເຮັດສົ້ມໝູພະນັກງານເອື້ອຍນ້ອງຍິງ ເມືອງ ຊຽງເງິນ ນະຄອນຫຼວງພະບາງ
- ວິທີການເຮັດສັ້ມໝູຕ້ອງໄດ້ກະກຽມດັ່ງນີ້
- ຊີ້ນໝູທີ່ບໍ່ຕິດມັນທີ່ລ້າງສະອາດແລ້ວນຳມາຟັກ ຫຼື ບົດໃຫ້ມຸ່ນ
- ຜັກທຽມລາວທີແກະກາບແລ້ວ ນຳຕຳລະອຽດປະໄວ້
- ໜັງໝູທີ່ຕົ້ມແລ້ວນຳມາຊອຍເປັນເສັ້ນແລບໆ
- ເຂົ້າໜຽວໜຶ້ງສູກນຳມາລ້າງເອົາຢາງອອກ
- ໝາກເຜັດທີ່ລ້າງສະອາດແລ້ວ
- ເຄື່ອງປຸງ: ເກືອ ແປ້ງນົວ
- ອູປະກອນ : ໃບຕອງ ຍາງບ້ວງ ເຊືອກຟາງ
ຂັ້ນຕອນໃນການຄັ້ນສົ້ມໝູ |
ຂັ້ນຕອນໃນການຫໍ່ສົ້ມຊີ້ນໝູ |
ວຶທີປັ້ນ |
ຫຼັງຈາກຫໍ່ສຳເລັດແລ້ວ |
ຫຼັງຈາກຫໍ່ສຳເລັດແລ້ວ |
Facebook Social Comments